INSTALIME KOMERCIALE DHE INDUSTRIALE

Cilesi te larte ne sherbimin ndaj klienteve – para e mbas shitjes

Mirë se vini në botën e Sistemeve të Kondicionimit dhe Ventilimit të AlbKlima sh.p.k.

20 VJET PERVOJE NE INSTALIME KOMERCIALE DHE INDUSTRIALE

Sistemi komercial “SDV4” ofron zgjidhje komplekse për të kondicionuar ajrin e ndërtesave të mëdha. Gama e gjerë e kapaciteteve dhe modelet e njësive të brendshëme mundësojnë kombinime të panumërta, të cilat plotësojnë nevojat tuaja. Kompania jonë operon dhe ndjek procedura instalimi në përputhje me ISO 9001.

Linja e modelit SDV4 përdor vetëm likuid ftohës ekologjikisht miqësor, falë R-410A,  që pengon varfërimin e shtresës së ozonit nga CFC. Kjo lloj ftohje përmirëson gjithashtu efikasitetin e energjisë.

 • Gamë e gjerë produktesh, duke përfshirë Serinë DC Smart inverter dhe Serinë DC Smart Inverter (individuale).
 • Gamë e gjerë rregullimi, niveli i lartë dhe dizajn modern. Sinclair DC inverter A/C mund të krijojë kushte të përsosurs jetese.
 • Përshtat teknologjinë DC inverter.
 • Kursim të energjisë

Kompresori DC përmirëson ndjeshëm rendimentin e pajisjes (Kursim energjie, që zvogëlon me 25% faturat tuaja të energjisë.)

 • Gamë e gjerë, DC inverter smart dhe smart individual.
 • Gamë e gjerë rregullimi dhe dizajn modern.
 • Tenkologji moderne DC Inverter.
 • Kontrollues universal DC inverter wirelles, me tel, kohëmatës javor.
 • Menaxhim Inteligjent: Operacion riciclimi i njësisë së jashtme
 • Efikasitet i lartë: DC inverter kursen 25 për qind të energjisë.
 • Kapacitet i përmirësuar i rendimentit në ngrohje.
 • Shkrirje Inteligjente
 • Punim i qetë e pa zhurmame një presion statik deri 80Pa,
 • Transport, Instalim, dhe mirëmbajtje e lehtë
 • Më shumë kombinime: nga 25.2kW (8HP) deri në 180kW (64HP)
 • Teknologji inteligjente kontrolli: Auto-shpërndarës
 • Kontroll në rrjet: Teknologji e monitorimit në distancë