THERMOCOLD WATER CHILLER

SISTEME TE FTOHJES ME UJE (WATER CHILLER)
Ftohesit Industriale me uje (water chiller) jane te domosdoshem per nje proces eficent ftohje. Chillerat HVAC jane pjese kyçe e sistemeve te ftohjes me uje te kondicionimit te ajrit, qe nga ata te perdorur per ftohjen e sallave te kompjuterave, te dhomave te serverave dhe deri tek kondicionimi i ajrit per komfort ambjental.
AlbKlima i ka te gjitha kapacitetet, pajisjet e nevojeshme dhe specialistet per te bere servisin, riparimin dhe mirembajtjen e chillerave me uje dhe glycol, per te gjitha modelet qe gjenden te instaluara ne Shqiperi, markat dhe kapacitetet e ftohesave te ajrit, te ftohesave me uje me kompresore skroll, me helike dhe atyre alternative
Teknologjia

Një ftohes me ujë është një pajisje mekanike qe përdoret për të lehtësuar shkëmbimin e nxehtësisë nga uji në një ftohje në një sistem të mbyllur loop. Ftohësi pompohet më pas në një vend nga i cili nxehtesia e mbeldhur transferohet në atmosferë.

Në kondicionimin e ajrit, uji i ftohtë përdoret shpesh për të ftohur ajrin e një ndërtese dhe të pajisjeve që krijojnë nxehtësi gjatë punimit të tyre, veçanërisht në rastet ku ka shumë dhoma të veçanta që duhet të kontrollohen veç e veç, si psh ato të një hoteli. Një water chiller e ul temperaturën e ujit në gjer në 7 ° dhe 7.5 ° para se ai të derdhet në vendin e caktuar për t’u ftohur.

Thermocold – sinonim i integritetit dhe kujdesit për produktet

30 March, 2016

Thermocold @MCE 2016th – An undisputed success

The high turnout of visitors and the common interest in innovation and new technology themes allowed to record a very positive feedback in Thermocold stand, result of the great work done by a close-knit staff and led by a common passion for progress and innovation.

15th to 18th March 2016

MCE 2016 HALL 24 - STAND U29 V22

Thermocold participation to one of the most important exposition dedicated to the Global Comfort Technology: the 40th edition of the “MCE” or “Mostra Convegno Expocomfort 2016“, which will take place in Milan from 15th to 18th March 2016.

10th to 14th March, 2015

ISK Frankfurt 2015

Thermocold in collaboration with German distributor COOL ITALIA will participate at ISH 2015 – the International Exhibition dedicated to the energy efficiency, heat pumps and refrigeration, which will be held in Frankfurt am Main from march 10th to 14th 2015.

31 Jan 2016

The New Mont Blanc cable way

An artwork of world-class engineering, the new complex ropeway Pontal d’Entreves, Mont Frey and  Helbronner, with its new stations for the visitors, are seeing the light on the highest and famous mountain  of  Europe.

19, Feb , 2015

Thermocold EUROVENT certified

Thermocold is pleased to announce that air to water and water to water chillers and heat pumps are officially EUROVENT certified, undisputed synonymous of integrity and accuracy of products performance ratings.