DEHUMIDIFIERS

HEQËSIT E LAGËSHTIRËS

Dehumidifiers SINCLAIR janë të destinuara për zvogëlimin e lagështisë së tepërt në dhomat tuaja dhe për të mbajtur përqindjen e kërkuar të lagështisë në to