HEQËSIT E LAGËSHTIRËS

Dehumidifiers SINCLAIR janë të destinuara për zvogëlimin e lagështisë së tepërt në dhomat tuaja dhe për të mbajtur përqindjen e kërkuar të lagështisë në to

General Details
Pajisja kryen kondensimin e ajrit të dhomës suaj duke larguar lagështirën e tepërt, dhe duke mbajtur një nivel normal lagështire. Ajo mund të përdoret në dhomat e ndenjes, në depo e magazina, bodrume e kantina, në dhomat dhe mjediset ku prodhohet e punohet me avull, në banja etj. Ky produkt ndihmon të zgjidhen problemet që lindin nëpër shtëpia e mjedise banimi, të cilat kanë nevojë të thajnë lagështirën e tepërt mbas përmbytjeve.
CFO-16E
CFO-20N
CFO-45E
APLIKIME

Ajo mund të përdoret në dhomat e ndenjes, në depo e magazina, bodrume e kantina, në dhomat dhe mjediset ku prodhohet e punohet me avull, në banja etj.

Ky produkt ndihmon të zgjidhen problemet që lindin nëpër shtëpia e mjedise banimi, të cilat kanë nevojë të thajnë lagështirën e tepërt mbas përmbytjeve.

KARAKTERISTIKA
CFO-12E
Kapaciteti Dehumidifikues 12 litra/ditë
Qarkullimi i ajrit 120 m³/orë
CFO-20E
Kapaciteti Dehumidifikues 20 litra/ditë
Qarkullimi i ajrit 150 m³/orë
CFO-45E
Kapaciteti Dehumidifikues 45 litra/ditë
Qarkullimi i ajrit 300 m³/orë

CFO-16E

CFO-20N

CFO-45E

  • Powerful dehumidifying function
  • Silent operation and mode indicators
  • Low power consumption
  • Auto-restart
  • Indication of filled and opened water tank
  • External drain water outlet
  • Protection of overflowing
POROSIT

Porosit ne email

  • 3 + 59 =