LOKALË-PORTABËL

PASTRUES AJRI

SP-300A. Zvogëloni shanset për tu sëmurur me grip apo me të tjera sëmundje që shkaktohen nga bakteriet që ndodhen në ajër. Ju mund të përmirësoni jetën e personave familjarë apo punonjës që vuajnë nga alergjitë e ndryshme qlë shkaktohen me anë të frymëmarjes.

KONDICIONERË PORTABËL

Nëse ju nuk keni mundësi për të përdorur një Kondicioner ajëri me njësi murale, alternativa më e mirë për ju është të përdorni një kondicioner porabël për ftohje dhe ngrohje. Është praktik, mund të lëvizet nga nje dhomë ne tjetrën dhe plotëson të gjitha nevojat tuaja për klimatizim të ambjeteve shtëpiake