KONDICIONERË PORTABËL

Nëse ju nuk keni mundësi për të përdorur një Kondicioner ajëri me njësi murale, alternativa më e mirë për ju është të përdorni një kondicioner porabël për ftohje dhe ngrohje. Është praktik, mund të lëvizet nga nje dhomë ne tjetrën dhe plotëson të gjitha nevojat tuaja për klimatizim të ambjeteve shtëpiake

General Details

AMC-11AN

AMC-14AN

 • Cooling capacity 3kW / 4kW
 • Heating capacity 3kW / 4kW
 • Powerful and independent dehumidification
 • Energy class A / A++
 • Operating from outside – IPX4
 • Working temperature for cooling mode 17 – 32 °C
 • Working temperature for heating mode 7 – 25 °C
 • Remote controller
 • Hot-air pipe diameter 15cm
 • Standart accessories: hot air pipe, plastic ring to AK-15A

AK-15A

Pajisje shtesë për mpontim në dritare/mur
Pult komandimi
Aksesor shtesë për AMC-15A

AMC-12AN

Kapaciteti në ftohje 3,5 kW / 12000 BTU
Klasa e energjisë A

AMC-15A

Kapaciteti në ftohje 4,4 kW / 15000 BTU
Kapaciteti në ngrohje 4,4 kW / 15000 BTU
Klasa e energjisë A

PËRSE TA ZGJEDHIM

Falë lëvizshmërisë së tyre, njësitë tona janë të përshtatshme për shumë hapësira të ndryshme. Funksionimi i pavarur në ftohje, ngrohje dhe ajrosje i zgjerojnë mjaft mundësitë e përdorimit. Në sajë të mbrojtjes IPX4 dhe pajisjeve shtesë AK-15A, këto njësi janë krijuar për t’u përdorur edhe ne mjedise të jashtëme, gjithashtu. Në këtë mënyrë ju mund ti lini zhurmat jashtë.

Pajisja përdor likude ftohës sipas dispozitave të mbropjtjes së mjedisit të parashikuara nga Protokolli i Kiotos. Ftohësi R410A (50% HFC-32, 50% HFC-125), GWP 2088, është miqësor me mjedisin.

KARAKTERISTIKA
 • Cooling and heating
 • Powerful and independent dehumidification
 • Energy class A / A++
 • Operating from outside – IPX4
 • Working temperature for cooling mode 17-32 °C
 • Working temperature for heating mode 7-25 °C
 • 2-year warranty
POROSIT

Porosit ne email

 • 4 + 67 =