KONDICIONERË REZIDENCIALË

PASTRUES AJRI

SP-300A. Zvogëloni shanset për tu sëmurur me grip apo me të tjera sëmundje që shkaktohen nga bakteriet që ndodhen në ajër. Ju mund të përmirësoni jetën e personave familjarë apo punonjës që vuajnë nga alergjitë e ndryshme qlë shkaktohen me anë të frymëmarjes.

HEQËSIT E LAGËSHTIRËS

Dehumidifiers SINCLAIR janë të destinuara për zvogëlimin e lagështisë së tepërt në dhomat tuaja dhe për të mbajtur përqindjen e kërkuar të lagështisë në to

KONDICIONERË PORTABËL

Nëse ju nuk keni mundësi për të përdorur një Kondicioner ajëri me njësi murale, alternativa më e mirë për ju është të përdorni një kondicioner porabël për ftohje dhe ngrohje. Është praktik, mund të lëvizet nga nje dhomë ne tjetrën dhe plotëson të gjitha nevojat tuaja për klimatizim të ambjeteve shtëpiake

NJËSITË E KONDENSIMIT

For installations connected with air-handling equipments. Outdoor units for cooling and heating.

SERIA UNI DC INVERTER KANALOR

Halls, lounges, workshops and larger rooms can be air-conditioned ideally by units of duct model series. Air conditioners for cooling and heating. Duct indoor units with a wide range capacities. Outdoor units are separate products

NJËSI TIP DYSHEME-TAVAN

For installations into rooms without double ceiling we offer floor-ceiling model series. Air conditioners for cooling and heating. Floor-Ceiling indoor units with a wide range capacities. Outdoor units are separate products.

NJËSI TIP KASETË

Cassette indoor units with a wide range capacities. Outdoor units are separate products.

SERIA DRITARE

Window monoblock air conditioners represent simple solution for cooling in case there is no possibility to install outdoor unit. No connecting pipe is needed. Front part of the air conditioner faces indoors and back part of the air conditioner faces outdoors of the cooled room. Window monoblock air conditioners are installed into the frame which is prepared in advance or into the opening in the wall.

SERIA HIGH POWER MULTI SYSTEM

For wider possibilities and higher capacities, opt for HIGH POWER MULTI SYSTEM. This system offers even more complex solutions for connection 2 up to 9 indoor units for 1 outdoor unit.

  • 1
  • 2