PROJEKTIM, INSTALIM, MIRËMBAJTJE

albklima-f-n“ALBKLIMA” shpk është e specializuar në projektimin, instalimin, mirëmbajtjen e riparimin e sistemeve të Kondicionimit të Ajrit, Ngrohjes dhe Ventilimit. Ne besojmë se të gjithë kanë mundësi të përfitojnë nga dobitë e një ambienti të kontrolluar klimaterik brenda shtëpisë, mjedisit të punës dhe të biznesit, të kenë një mjedis komfort e të freskët në verë dhe të ngrohtë në dimër.

ALBKLIMA është partnere ekskluzive dhe distributore për Shqipërinë e kompanisë së prodhimit e tregtimit të pajisjeve të Kondicionimit të ajrit SINCLAIR Corporation L.t.d. – me një gamë të gjerë produktesh, për të gjitha sistemet e ftohjes dhe të ngrohjes, me cilësi të lartë e çmime konkurruese, sipas mundësive të gjithsecilit.

ALBKLIMA mund të hartoje e të menaxhojë çdo projekt kondicionimi e ngrohje, nga ato totale për ndërtesa të larta, mjedise zyrtare e deri tek më të voglat, për shtëpi e dhoma të veçanta, për kërkesa të stilit modern apo të atij tradicional e klasik.

Disa objekte ku kemi kryer shërbimet tona:

 • Drejtoria e ish-Bankës së Kursimeve
 • Ambasada Hollandeze
 • Hotel Adriatik -pjesërisht
 • Hotel Ballkan -pjesërisht
 • Club Venue
 • Zyrat e Everest IE
 • Jazz CIub “Take Five”
 • Hotel “Xhumani” -Sarande
 • Kompleksi “Eklips”
 • Banka Kombetare Tregetare – Dega e re qendrore
 • Objekte te vogla: vila, shtepi banimi, apartamente, supermarket, restorant, hotele, shkolla, objekte social-kulturore etj…

Mirëmbajtja dhe servisi parandalues me kontratë garanton:

 • Mbajtjen në kushte performance optimale të pajisjes
 • Përmirësim i jetgjatësisë së pritshme të pajisjes
 • Mbajtje e kostos së punës së pajisjes në nivele minimale
 • Mbajtje dhe reduktim në minimum i pagesave të riparimit
 • Pamje vizuale te pajisjes te pastra dhe me zhurma te ulta

AlbKlima ju ofron një kuotë të lirë dhe konsultime në një kohë të përshtatshme për ju.

Ne përpiqemi për tu siguruar juve informacione, njohuri dhe të dhëna në lidhje me çdo situatë që i përshtaten nevojave tuaja, kur është fjala për ajërin e kondicionuar dhe ngrohjen e mjediseve tuaja të punës dhe banimit.

Kjo vlen për të gjithë, nga banimi, tek mjediset e brendshme komerciale dhe industriale.

SHERBIMI TEKNIK

 • Air conditioning sales
 • Installation of all types of Air Conditioning systems including Ducted and Split Types
 • Under floor heating
 • Ventilation & Extraction
 • Maintenance
 • Servicing
 • Repairs
 • Complete Electrical services